Workshop tilbakeblikk juni 2012

Torsdag 7. juni om ettermiddagen ankom 6 spente deltagere Sandsøya. De ble tatt i mot av fotograf Trym Ivar Bergsmo og kursansvarlig.

Etter at alle hadde installert seg på rommene og spist en god middag, startet Trym Ivar med en presentasjon av sine arbeider og prosjekter.  Han gikk videre innpå viktigheten av komposisjonen og linjene i bildene. Det var en meget lydhør forsamling. Det ble mange aha, sånn ja, klart det opplevelser for deltagerne.

Og slik gikk nå dagan, vi var ute og inne. Både fjære og fjell ble flittig benyttet. Det også noen runder med elgsafari. På Sandsøya står elgene og «venter» på oss, slik at vi kan få flotte bilder, sittende i bilen.

Det må jo også nevnes at badestampen og badstua ble benyttet.  Lørdagen var det en hyggelig grillkveld ut, i den flotteste solnedgangen man kan tenke seg. Med Senja snødekkete fjelltopper som back drop blir det god stemning.

En meget lærerik og hyggelig workshop var fellesbuskapet fra de 6 deltagerne da de reiste fra Sandsøya, søndag etter lunsj. Vi kommer tilbake!