Teambuilding Junior

Flere bilder nede på siden

Sandsøy Fort as har siden 2002 driftet ett tilbud til barn og ungdom.

Tilbudet er aktivitets og avvekslings helger, for barn og ungdom som mottar avlastningstilbud i fra det offentlige.  Bufetat, Barnevernet og Hjelpetjenesten i Harstad og omkringliggende kommuner kjøper disse tjenestene i fra Sandsøy fort as.

I robuste lokaliteter, med håndplukkede ansatte, tilbyr vi barn / ungdom praktisk erfaring i deres interessefelt. Alle brukerne får opplæring / trening innenfor friluftsliv, matlaging, førstehjelp, bruk av forskjellige verktøy og sosiale ferdigheter i små og store grupper.  Vi jobber bevisst med at alle brukere skal oppleve mestring, trivsel og aktivitets gleder sammen med andre. Vi tror på at alle barn / ungdom har mye egne resurser. Med riktig tilrettelegging erfarer vi at positive endringer skjer.

Hovedaktivitetene gjennomføres i tilknytning til ett nedlagt kystfort og en nedlagt skole, som er lokalisert på Sandsøy i Bjarkøy kommune og eies av selskapet Sandsøy fort as.

Selskapet har båter i alle fasonger og størrelser. Bruk, vedlikehold og sikkerhet er fokus når vi er i fjæra og på havet. Vår største og viktigste båt er «Anna». Kutteren fra 1923 er med sin historie og størrelse i bruk på mange plan.

Sandsøy fort as har ervervet flere forskjellige kjøretøyer i fra Forsvaret. Bruk og vedlikehold av kjøretøyparken inngår i alle selskapets aktiviteter.

Vi gjennomfører også forskjellige turprosjekter på helge og ferie nivå. Besøk Luftfartsmuseet i Bodø, Rock mot Rus Andenes, Dragracing i Piteå, Regattaseiling i Tjeldsund, Militærbiltreff i Lødingen, Grottebadet, Helikopter turer med Heli Team, Polar Zoo er noen eksempler.

Kontakt info Teambuilding Junior

Leder, Roar Holtborg epost holtborg@online.no tlf. 45667217

Kontor sjef Sandsøy fort as, Laila, epost laila@tego.no tlf. 46433519

Big boss Sandsøy fort as, Pål Morten, epost paal@tego.no tlf 91109245

Kontoradresse / Regnskap; Boks 318, 1411 Kolbotn