BLÅTIMEN November 2012

8.-11. november hyggelig foto og film helg på øya med flotte naturopplevelser, god atmosfære og god mat.

Vi inviterer til en hyggelig helg før julestria starter. Dagen benyttes til å fange lyset, naturen og dyrelivet. Safariturer rundt på øyas hyggelige grusveier med fotoapparatet og filmkameraet klar til bruk. Fotturer rundt på svabergene eller til øyas nest høysete topp.

På kveldene går vi gjennom dagens fangst og man kan vise bildene og videoene på storskjermen. God fyr i peisen, badstu og badestamp gir god stemning.

Her er det plass for både foto- og filmentusiaster.

Pris kr.: 3.000,- inkluderer:

–           Overnatting på 4-mannsrom med køyer, toalett, dusj og vask

–           Sengetøy, håndklær, dyner, puter

–           Alle måltider, kaffe, te, min. vann, en øl eller et glass vin til middagen er inkl. Det serveres enkel tradisjonell kost. Frokost og lunsj lages av den enkelte. Middag blir servert ferdig.

–           Transport Sandsøy brygge – Sandsøy fort- retur

–           Badstue, badestampen er varm fredagskveld

–           Utlån av feltvogn for kjøring på øya (gyldig førerkort må fremvises)

–           Utlån av liggeunderlag og kamuflasjenett

–           Omvisning på fortet.

 

Følgende dekkes ikke:

–           Reise fra bopel til Sandsøy brygge og retur

–           Alkoholholdig drikke ut over det som blir servert sammen med middagen. (Det selges ikke alkohol på fortet, men alkohol kan kjøpes inn i Harstad før man reiser ut til fortet, polet ligger like ved bussterminalen og hurtigbåtbrygga).

«Blå time:

En blå timen kjem av det franske uttrykket l’heure bleue, som syner til perioden med tussmørker kvar morgon og kveld når det korkje er fullt dagslys eller heilt mørkt, og himmelen har ei anna blåfarge enn om dagen. Fenomenet skuldast Rayleigh-spreiinga av sollyset.

Den blå timen vert rekna som spesiell på grunn av lyskvaliteten på denne tida av dagen, og både sjølve uttrykket og det naturfenomenet det refererer til, er mykje nytta i kunstnarisk samanhang og i populærkulturen.»

 

 

Kr 3.000,- innbetales  til Sandsøy fort AS, kto: 6242 05 35487. Spørsmål og påmelding: Bernhard M. Pausett, pausett@online.no eller 9009 3940.

Generelt:

– Det må opplyses om spesielle matbehov i påmeldingen.

Det legges opp til et uformelt og fleksibelt opphold, f.eks. har man lyst på en brødskive og en kopp kaffe ut på kvelden/natta, ja så er det bare å gå kjøkkenet og lage seg litt mat.

– Bekledning: Vi er ved havet, så ta med egnet bekledning og fottøy.

– Lerret og projektor er på fortet.

– Salg av minnepenner, batterier AA og AAA, hodelykter.

– Internett er tilgjengelig (begrenset omfang), ok dekning for Telenor mobilt bredbånd og ICE.

 

Husk å ta med stativ, blitz, filtre, ekstra objektiver, fjernkontroll, batterilader og nødvendige kabler. Ta med egen PC, husk strømforsyning med kabel og minnekortleser med kabel.

 

Påmeldingen er bindene.